استادیار بخش حکمرانی آموزش

دکتر فاطمه اردو

ایمیل: f.ordoo@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر فاطمه اردو، دانش‌آموخته دکتری مدیریت آموزش عالی از دانشگاه تهران است. او در سال ۱۴۰۰ از رساله دکتری‌ خود تحت عنوان «طراحی الگوی فرهنگ سازمانی شایسته‌محور در دانشگاه‌ها» با کسب رتبه عالی دفاع نمود. پایان‌نامه کارشناسی ارشد ایشان نیز در زمینه «وضعیت اخلاق حرفه‌ای اعضای هیئت‌علمی از نظر دانشجویان تحصیلات تکمیلی» با رتبه عالی می‌باشد. زمینه‌های مطالعاتی ایشان «حکمرانی در آموزش عالی»، «حکمرانی خانواده‌محور»، «فرهنگ سازمانی»،‌ «شکوفایی منابع انسانی»، «اخلاق حرفه‌ای»، «طراحی مقیاس‌های سنجش شایستگی‌های حرفه‌ای»، «یادگیری الکترونیک» و «علوم شناختی» است. دکتر فاطمه اردو استادیار بخش حکمرانی آموزش دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است که در حال حاضر دروسی همچون «فلسفه حکمرانی آموزش عالی»، «حکمرانی اسلامی»، «اصول و مبانی برنامه درسی»، ‌«روش‌های تحقیق در علوم رفتاری»،‌‌ «آمار استنباطی پیشرفته» را در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری این دانشکده و نیز مقطع کارشناسی را در سایر دانشکده‌ها در کارنامه تدریس خود دارند.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی آب و کشاورزی

دکتر مریم افخمی

ایمیل:  mm.afkhami@ut.ac.ir
تلفن تماس:
دکتر مریم افخمی دانش‌آموخته رشته مهندسی عمران گرایش مهندسی و مدیریت منابع آب از دانشکدگان فنی دانشگاه تهران در سال 1400 هستند. ایشان عضو استعدادهای درخشان دانشکده مهندسی عمران بودند. موضوع رساله دکتری ایشان افزایش ظرفیت سازگاری با کم آبی با استفاده از مدلسازی سامانه‌های اجتماعی – هیدرولوژیک در بستر یادگیری اجتماعی بوده است که با درجه عالی دفاع کردند. همچنین، موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد ایشان، ارزیابی عملکرد مدلسازی هیدرولوژیکی توزیعی و یکپارچه بیلان آب بوده است که این پایان نامه را نیز با درجه عالی دفاع کردند. حوزه‌های مطالعاتی و زمینه‌های پژوهشی ایشان، حکمرانی منابع آب، هیدرلوژی اجتماعی، اکوهیدرولوژی، هیدرودینامیک، پویایی شناسی سامانه‌ها، علم داده و داده کاوی و مباحث مرتبط با یادگیری ماشین می‌باشد و در این زمینه‌ها، دارای بیش از 20 مقاله علمی پژوهشی داخلی و بین المللی هستند. خانم دکتر افخمی، علاوه بر تسلط بر زبان‌های فرانسوی و انگلیسی، دارای سابقه بیش از 15 سال تدریس در آموزش عالی و پژوهش بوده و نیز داوری مجلات و کنفرانس‌های معتبر را برعهده داشته‌اند. ایشان در دوسال گذشته به عنوان مشاور وزارت جهاد کشاورزی در حوزه هوشمندسازی و رصدخانه این وزارتخانه مشغول به همکاری بوده‌اند. ایشان هم‌اکنون استادیار بخش حکمرانی آب و کشاورزی دانشکده حکمرانی هستند. دکتر افخمی، همراه با این موارد، پژوهش‌های قرآنی و یادگیری زبان عربی را نیز به پیش می‌برند.
مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی سرزمین و امنیت

دکتر سیده آل محمد

ایمیل: sh.alemohammad@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر سیده آل‌محمد، دانش‌آموخته دکتری محیط‌زیست گرایش برنامه‌ریزی محیط‌زیست از دانشگاه تهران است. رساله دکتری‌ وی در زمینه "تدوین چارچوب پهنه بندی اکولوژیکی- اجتماعی مناطق حفاظت شده" و پایان‌نامه کارشناسی ارشد او در زمینه "ارزیابی راهبردی محیط‌زیست و خط‌مشی گذاری توسعه پایدار" است. او به تدریس و پژوهش درباره موضوعاتی چون حکمرانی در سیمای سرزمین اکولوژیکی- اجتماعی و سنجه های آن، شناخت فضایی و ارزیابی تخریب سیمای سرزمین، مشارکت مردمی در مدیریت مناطق حفاظت شده، ارزشگذاری خدمات اکوسیستمی، ارزیابی اثرات محیط‌زیستی طرح های توسعه، تاب آوری محیط‌زیست، شالوده آمایش سرزمین و اقتصاد محیط‌زیست علاقه‌مند است و در بیشتر این زمینه‌ها، مقالاتی به چاپ رسانده است. در حال حاضر، ایشان به عنوان استادیار بخش سرزمین و امنیت دانشکده حکمرانی و همچنین رئیس کتابخانه این دانشکده در دانشگاه تهران فعالیت می‌نماید.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی توسعه و پایداری

دکتر حسین ایمانی

ایمیل: imani66@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر حسین ایمانی، استادیار بخش حکمرانی توسعه و پایداری دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است. وی دانش آموخته رشته مدیریت دولتی (گرایش توسعه) از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران است. موضوع رساله وی «طراحی مدل مدیریت منابع انسانی در راستای ارتقای سلامت نظام اداری» بوده که با نمره عالی دفاع و بعنوان رساله برتر در دومین کنفرانس ملی مدیریت منابع انسانی دانشگاه تهران برگزیده شده است. او در حال حاضر، مشغول تدریس دروس «مبانی فلسفی نظریه های حکمرانی» و «نظریه های اداره امور عمومی» و «نظریه های پیشرفته سازمان و مدیریت» است و به پژوهش در حوزه های «آموزش محیط زیست»، «توسعه پایدار» و «اخلاق اداری» علاقه مند است. از جمله تألیفات وی می توان به انتشار کتابهای «مدیریت رفتار سازمانی؛ سطح فردی، گروهی و سازمانی»، «مدیریت رفتار سازمانی پیشرفته» و «مدیریت تغییر، بهبود و توسعه سازمان» در انتشارات سمت و نیز کتاب «اخلاق حرفه ای، فراگرد تدوین منشور اخلاقی در سازمانها» در انتشارات قلم نوآور اشاره نمود. او همچنین مترجم کتاب «پیشگامان مدیریت دولتی» در انتشارات سمت می باشد.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی عمومی و اداری

دکتر سحر بابایی

ایمیل: Sa.babaei@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر سحر بابایی دانش آموخته مدیریت دولتی گرایش تصمیم گیری و خط مشی گذاری عمومی از دانشگاه علامه طباطبایی و برنده جایزه دانش آموخته برتر از سوی بنیاد ملی نخبگان در سال 1400 هستند. موضوع رساله ایشان تدوین الگوی مطلوب نظام اداری ایران برمبنای ذهنیت خبرگان دانشگاهی و اجرایی بوده است که با نمره عالی دفاع شد و به عنوان رساله برتر تقاضامحور در وزارت علوم برگزیده گردید. حوزه های مطالعاتی و زمینه های پژوهشی ایشان، قابلیت های حکمرانی، نهادهای حکمرانی، خط مشی گذاری و خط مشی پژوهی، اصلاح نظام اداری، پویایی شناسی سیستم ها و داده کاوی می باشد و در این زمینه ها، دارای بیش از 20 مقاله علمی ملی و بین المللی هستند. از جمله آثار دکتر سحر بابایی می توان به یک کتاب تصنیف با عنوان خط مشی پژوهی و همچنین یک کتاب ترجمه با عنوان روش های پایه در تحلیل خط مشی و برنامه ریزی در دو جلد اشاره کرد. ایشان هم‌اکنون، استادیار بخش حکمرانی عمومی و اداری دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی نوآوری و فناوری

دکتر مهران بادین دهش

ایمیل:  badindahesh@ut.ac.ir
تلفن تماس:
دکتر مهران بادین دهش دانش آموخته رشته مدیریت سیستم‌ها از دانشگاه شهید بهشتی است. پایان‌نامه کارشناسی ارشد او در زمینه "تأثیر حکمرانی خوب بر سرمایه اجتماعی" و رساله دکتری‌ وی "طراحی و تبیین نظام نوآوری سازمانی با محوریت اکوسیستم نوآوری" است. او از سال 1396، به تدریس در دانشگاه مشغول است و به تفکر سیستمی، اکوسیستم نوآوری و روش تحقیق علاقه‌مند است. ایشان در سال 1400 به عنوان پژوهشگر برتر دانشجویی در دانشگاه شهید بهشتی شناخته شده است. از سال 1397 به عنوان مدیر امور آموزشی انجمن ایرانی پویایی شناسی سیستم‌ها و از سال 1401 مدیر اجرایی نشریه چشم‌انداز مدیریت دولتی است. عضویت در کمیته علمی دومین کنفرانس بین‌المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار، دبیر شورای هماهنگی نخستین کنفرانس ملی حکمرانی دانش‌مبنا و عضو کارگروه رهبری و سرمایه انسانی در بیستمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت از دیگر سوابق او است. در حال حاضر، ایشان به عنوان استادیار بخش حکمرانی نوآوری و فناوری دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران فعالیت می‌کند.
مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی عمومی و اداری

دکتر مسعود بنافی

ایمیل:  banafi@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر مسعود بنافی، دانش‌آموخته رشته مدیریت دولتی گرایش تصمیم‌گیری و خط‌مشی‌گذاری عمومی از دانشگاه تهران است. ایشان رساله دکتری خود را با عنوان «فهم سازوکارهای شاخص‌های بین‌المللی در هدایت و کنترل نظام حکمرانی: به‌سوی طراحی چارچوبی برای مواجهه آگاهانه در جمهوری اسلامی ایران» در دانشگاه تهران و University of Surrey انگلستان در قالب دوره فرصت مطالعاتی انجام داد. تدوین مقالات علمی-پژوهشی، تدوین کتاب، انجام پروژه‌های پژوهشی متعدد، تدریس در دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری، راهنمایی و داوری پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد، همکاری در تأسیس انجمن مدیریت دولتی ایران و فصلنامه مطالعات مدیریت دولتی ایران، همکاری با مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و تعدادی از وزارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران و داوری مقالات در فصلنامه‌های متعدد بخشی از فعالیت‌های علمی و اجرایی او بوده است. حوزه‌های مطالعاتی وی «حکمرانی»، «مدیریت دولتی»، «خط‌مشی‌گذاری عمومی»، «مطالعات شاخص‌ها در حکمرانی»، «کانون‌های ارزیابی» و «مالکیت فکری» است. او هم اکنون استادیار بخش عمومی و اداری دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی انرژی و اقلیم

دکتر سید مهدی پاک ذات

ایمیل:  pakzat@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر سید مهدی پاک‌ذات، دانش‌آموخته دکتری رشته مدیریت قراردادهای بین‌المللی نفت و گاز از دانشگاه امام صادق (ع) است. موضوع رساله دکتری ایشان «ماهیت مالی و فقهی و امکان‌سنجی راه‌اندازی قراردادهای آتی نفت در بورس انرژی جمهوری اسلامی ایران» که با درجه عالی دفاع گردید. او دارای مدرک کارشناسی‌ارشد پیوسته در رشته اقتصاد بوده و همچنین در سال ۱۳۹۴ دروس سطح سه (سطح عالی) را در حوزه علمیه قم در پایه ۱۰ به صورت رسمی به اتمام رسانده است.  مدیرمسئول فصلنامه علمی پژوهش‌های برنامه و توسعه، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی (واحد تهران مرکز)، مدیر شورای راهبری نفت و انرژی اندیشکده سیاست‌گذاری راهبردی اقتصاد و مدیریت (سرآمد) و عضو هیئت علمی بورسیه دانشگاه خوارزمی از جمله مسئولیت‌ها و سوابق علمی ایشان است. علاوه بر این، نگارش چندین مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی در حوزه‌های اقتصاد، قراردادهای بین‌المللی و اقتصاد جهانی و همچنین تألیف و ترجمه هفت جلد کتاب با عناوین گوناگون در زمینه‌ جهانی‌سازی، پول‌شویی، قراردادهای بین‌المللی، بلاک‌چین و تحریم‌های بین‌المللی از جمله سوابق پژوهشی دکتر پاک‌ذات به شمار می‌آید. مسئولیت‌هایی از قبیل معاون برنامه، بودجه و نظارت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، ریاست مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری دولت، ریاست مرکز مطالعات راهبردی تدبیر، دبیر اجرایی همایش اصلاح روند بودجه‌ریزی در ایران، عضویت در هیئت‌رئیسه سازمان برنامه و بودجه کشور، دبیری کارگروه تولیدات علمی سازمان برنامه و بودجه کشور و ریاست هیئت‌مدیره هلدینگ پایا ترابر بخشی از سوابق اجرایی و حرفه‌ای ایشان است. وی هم‌اکنون استادیار بخش حکمرانی انرژی و اقلیم دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی نوآوری و فناوری

دکتر رضا پاینده

ایمیل:  reza.payandeh@ut.ac.ir
تلفن تماس:
دکتر رضا پاینده، دانش‌آموخته دکتری رشته مدیریت تکنولوژی گرایش نوآوری دانشگاه تهران است. رساله دکتری او با عنوان «سناریونگاری آینده بانک‌های ایران در مواجهه با فین‌تک» با بررسی تجربیات 17 بانک ایرانی با درجه عالی دفاع شد و برگزیده جایزه روز جهانی آینده گردید. ایشان استادیار بخش حمکرانی نوآوری و فناوری دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است و در حال حاضر مشغول تدریس «نظریه‌ها و مدل‌های نوآوری»، «نظامات مالکیت فکری»، «کارآفرینی» و «طراحی محصول جدید» در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری است و به پژوهش در زمینه «کارآفرینی اجتماعی»، «هوش مصنوعی»، «اخلاق داده»، «حقوق فناوری»، «ارزشیابی برنامه» و «نظریه تغییر» علاقمند است و مقالات او نیز در همین موضوعات تألیف شده‌اند. «بوم ایده‌پردازی» او که مستخرج از پایان‌نامه کارشناسی ارشد ایشان در رشته سیاست‌گذاری عمومی است، در بیش از صد رویداد نوآوری و کارآفرینی و ده‌ها شتاب‌دهنده تاکنون مورد استفاده قرار گرفته است. وی مجری پروژه‌های پژوهشی متعددی در اکوسیستم نوآوری در ایران بوده است و هندبوک پژوهشی او با عنوان «فناوری مالی؛ درآمدی بر فناوری‌های دیجیتال، مدل‌های کسب‌وکار و حکمرانی» به زودی منتشر خواهد شد.
مشاهده رزومه
استادتمام بخش حکمرانی عمومی و اداری

دکتر علی اصغر پورعزت

ایمیل:  pourezzat@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر علی اصغر پورعزت دانش‌آموخته دکتری خط‌مشی عمومی از دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۸۲ است. او رئیس و مؤسس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است. ایشان همچنین مؤسس آزمایشگاه خط‌مشی و حکمرانی دانشگاه تهران و یکی از بنیانگذاران رشته آینده‌پژوهی در دانشگاه تهران است.  وی از سال 1382 تا 1387 استادیار، از سال 1387 تا 1392 دانشیار بوده و از سال 1392 در دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران استاد تمام بوده است. دکتر پورعزت نویسنده بیش از 400 مقاله علمی و کنفرانسی و نگارنده بیش از 40 عنوان کتاب است. علائق آموزشی و پژوهشی وی شامل خط‌مشی عمومی، مدیریت دولتی، حکومت‌داری، آینده پژوهی و عدالت اجتماعی، به ویژه با رویکردهای اسلامی و اخلاقی است. پروفسور پورعزت استاد برجسته مدیریت دولتی و حکمرانی، برنده جایزه بین المللی فارابی در ایران در سال‌های 1386 و 1391، برنده نشان دهخدا در سال ۱۳۹۷، سرآمد فرهنگی دانشگاه تهران در سال 1402 و همچنین پژوهشگر برتر دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۲ بوده است. ایشان در حال حاضر مدیرمسئول مجله مطالعات مدیریت دولتی ایران است و به مطالعه در زمینه‌های گوناگون حکمرانی ادامه می‌دهد.

مشاهده رزومه
استاد تمام بخش حکمرانی آب و کشاورزی

دکتر آرمین توحیدی

ایمیل:  Atowhidi@ut.ac.ir
تلفن تماس:
دکتر آرمین توحیدی، دانش‌آموخته دکترای علوم دامی دانشگاه تربیت مدرس است. حوزه‌های مطالعاتی ایشان حکمرانی کشاورزی و امنیت غذایی، راهبردهای توسعه پایدار کشاورزی و دامپروری و فیزیولوژی دامی است. او یک دوره فرصت مطالعاتی را در دانشگاه کورنل آمریکا سپری کرده است. ایشان در سال ۱۳۸۲ در دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران استخدام و در سال‌های ۱۳۸۸ و ۱۳۹۵ به مرتبه دانشیاری و استادی ارتقا یافته است. در بیست سال گذشته در سمت‌های گوناگونی مسئولیت داشته که مهم ترین آنها مدیریت اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی، مدیریت پژوهش و ارتباط با صنعت دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، مسئول دبیرخانه نظام نوآوری دانشگاه تهران، مشاور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تهران در حوزه ترویج و مشاور بین‌الملل بنیاد حامیان دانشگاه تهران بوده است. مشاور سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد و عضویت در کارگروه نوآوری غذایی فدراسیون جهانی خوراک دام، مشاور معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی، مشاور سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی تهران، بازرس انجمن علوم دامی ایران و دبیری هیات اندیشه ورز امنیت غذایی و زیستی بنیاد نخبگان البرز از عمده فعالیت‌های دکتر توحیدی است. انتشار بالغ بر ۲۰۰ مقاله علمی پژوهشی، تألیف و ترجمه ۱۱ جلد کتاب، ثبت دو اختراع ملی، انجام ده ها پژوهش ملی و کاربردی و کسب چندین جایزه ملی و بین المللی از سایر فعالیت‌های علمی و افتخارات او است. ایشان هم‌اکنون سرپرست گروه حکمرانی کشاورزی، آب و منابع طبیعی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.
مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی سرزمین و امنیت

دکتر سید مصطفی جلیلی

ایمیل:  s.mostafajalili@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر سید مصطفی جلیلی، دانش آموخته رشته مدیریت دولتی، گرایش تصمیم‌گیری و خط‌مشی‌گذاری از دانشگاه علامه طباطبایی (ره) است. موضوع رساله ایشان که حاصل ترکیب مطالعات مدیریت شهری و مطالعات خط‌مشی‌گذاری عمومی است با عنوان «طراحی شبکه خط‌مشی مقابله با فساد شبکه‌ای در مدیریت کلانشهری» در سال 1400 با درجه عالی دفاع گردید. هم‌چنین این رساله مورد حمایت مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران قرار گرفته است. وی استادیار بخش حکمرانی سرزمین و امنیت است و حوزه‌های مطالعاتی او «مدیریت شهری»، «حکمرانی محلی»، «خط‌مشی‌گذاری شهری»، «سیاست محلی» و «نظریه‌های حکمرانی» است و در این زمینه دارای تألیفاتی از جمله دو کتاب تخصصی و ده مقاله علمی و پژوهشی است. از جمله آثار ایشان می‌توان به کتاب تألیفی «نگرش انتقادی به الگوهای غالب حکمرانی شهری» و کتاب تألیفی «پیدا و پنهان مدیریت طرح جامع شهر تهران» اشاره کرد. در زمینه اجرا نیز وی سال‌ها در شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری تهران فعالیت داشته است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی اقتصادی و بازرگانی

دکتر حسین جلیلیان

ایمیل:  Hosein.Jalilian@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر حسین جلیلیان دانش‌آموخته دکتری مدیریت بازرگانی از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران است. وی رساله دکتری خود را با عنوان «مدل توسعه محصولات مالی جدید در بازار سرمایه ایران» در سال 1398 و با درجه عالی دفاع کرد. عضویت در گروه مدیریت سازمان سمت، عضویت. در کمیته تألیف رشته مدیریت در شورای تحول علوم انسانی، تدریس در چندین دانشکده «دانشگاه تهران» و دانشگاه‌های «شهید بهشتی»، «علامه طباطبایی» و «صنعتی امیرکبیر» از جمله سوابق ایشان است. دکتر جلیلیان بیش از 10 عنوان مقاله علمی و پروژه پژوهشی، تألیف 5 عنوان کتاب، ویراستاری بیش از 10 عنوان کتاب و داوری رسمی بیش از 15 عنوان کتاب درسی دانشگاهی را در کارنامه خود دارد. سوابق اصلی اجرایی و حرفه‌ای ایشان طی ده سال گذشته، اغلب در بانک‌ها و بازار سرمایه و سازمان‌های دولتی بوده است. حوزه‌های اصلی تحقیق و تدریس ایشان عبارت‌اند از: «مدیریت و سیاستگذاری بازرگانی»، «حکمرانی شرکتی»، «حکمرانی تجاری»، «مدیریت استراتژیک در بخش عمومی» و «مدیریت بازاریابی در بخش عمومی». همچنین ایشان رئیس مرکز آموزش‌های آزاد و پژوهش‌های کاربردی دانشکده حکمرانی هستند. «راهنمایی، مشاوره و داوری پایان‌نامه‌ها»، «سخنرانی در کنفرانس‌ها»، «برگزاری ده‌ها دوره و کارگاه آموزشی در سازمان‌های دولتی و غیردولتی» از دیگر سوابق دکتر جلیلیان است. وی هم‌اکنون استادیار بخش حکمرانی اقتصادی و بازرگانی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی توسعه و پایداری

دکتر محمد حبیب‌پور

ایمیل: Habibpour1989@gmail.com
تلفن تماس:
دکتر محمد حبیب پور، استادیار بخش توسعه و پایداری دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است. وی دانش آموخته دکتری اقتصاد از دانشگاه بروکسل بلژیک (VUB) و سه دوره پسا دکترا در دانشگاه علوم و ادبیات پاریس (PSL) است. همچنین وی دوره های مختلف فرصت مطالعاتی، پژوهشی و آموزشی در زمینه اقتصاد و روش تحقیق را در دانشگاه های پنسیلوانیای آمریکا (UPEN)، دانشگاه اسکس انگلستان (Essex) و دانشگاه های گوتینگن، زیگن، فیلیپس ماربورگ، و کاسل آلمان گذرانده است. وی دارای مقالاتی از جمله در ژورنال های چون Energy Economics، Applied Economics و همچنین چاپ بخش هایی از کتاب توسط انتشارات دانشگاه MIT در زمینه اقتصاد منابع طبیعی است. موضوع پایان نامه دکترای وی در زمینه تهیه کالاهای عمومی توسط بخش خصوصی بوده و حوزه تخصصی ایشان در زمینه مدل سازی و اقتصاد سنجی، اقتصاد بخش سوم و اقتصاد توسعه است. ایشان علاقه مند به تحقیقات بین رشته ای اقتصاد با سایر علوم اجتماعی و استفاده از مدل سازی های پیشرفته سنجی و همچنین کابردهای هوش مصنوعی در تحلیل مسائل اقتصادی و اجتماعی و ارائه راه حل های کابردی و دانش بنیان برای حل معضلات محسوس و ملموس طبقات پایین اجتماعی است.
مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی انرژی و اقلیم

دکتر بهاره حیدری

ایمیل:  bahareh_heidary@ut.ac.ir
تلفن تماس

دکتر بهاره حیدری دانش آموخته مهندسی مکانیک بیوسیستم گرایش انرژی‌های تجدیدپذیر از دانشگاه تربیت مدرس و برنده جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال 1394 ، دانش آموخته رتبه اول دوره دکترا با معدل 19.10، مجری طرح بنیاد ملی نخبگان با عنوان "نقشه راه آب و انرژی استان تهران" ، همکار طرح ملی "گلخانه‌های انرژی کارآمد و سبز" و همکار طرح پژوهشی "ساخت و تولید کارنده نیشکر" هستند. موضوع رساله ایشان "سامانه آب شیرین‌کن هیبریدی خورشیدی-بادی RO-MSF" بوده است که با درجه عالی دفاع شد. ایشان دارای مدرک علوم کامپیوتر CS50 از دانشگاه هاروارد هستند. حوزه های مطالعاتی و زمینه‌های پژوهشی ایشان، حکمرانی انرژی، انرژی‌های تجدیدپذیر، سیستم‌های انرژی، هم‌بست آب-انرژی-غذا-محیط زیست، آب شیرین‌کن، ساخت و تولید، مدلسازی، بهینه‌سازی و علم داده و داده کاوی و مباحث مرتبط با یادگیری ماشین می باشد و در این زمینه ها، دارای بیش از 23 مقاله دارای نمایه ISI و کنفرانسی ملی و بین المللی هستند.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی عمومی و اداری

دکتر افسانه دهقان‌پور فراشاه

ایمیل:  dehghanpur@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر افسانه دهقان‌پور فراشاه دانش‌آموخته رشته مدیریت دولتی گرایش مدیریت منابع ‌انسانی از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران است. زمینه‌های اصلی پژوهش و تدریس ایشان «کانون‌های ارزیابی و توسعه شایستگی‌ها»، «طراحی ابزارهای سنجش شایستگی‌های مدیران»، «توسعه منابع انسانی»، «فرهنگ سازمانی»،‌ «اخلاق حرفه‌ای»، «خط‌مشی‌گذاری و ارزشیابی خط‌مشی»، «مدیریت رفتار سازمانی پیشرفته»، «مدیریت استراتژیک و آینده‌پژوهی» و «رهبری » است و در این زمینه‌ها، ده‌ها مقاله و کتاب نگاشته‌اند. از جمله آثار ایشان می‌توان به کتاب «درآمدی بر کانون ارزیابی اصیل» از انتشارات مرکز آموزش مدیریت دولتی اشاره نمود. ایشان سابقه همکاری با سازمان اداری و استخدامی کشور، مرکز آموزش مدیریت دولتی، بنیاد نخبگان، وزارت راه و شهرسازی و دستگاه‌های زیرمجموعه آن را در کارنامه خویش دارند. تدریس در دوره‌های جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی، برگزاری ده‌ها دوره‌ و کارگاه‌ آموزشی در سازمان‌های دولتی و غیردولتی، دبیر علمی کمیته خط‌مشی‌گذاری کانون‌های ارزیابی و توسعه در «همایش ملی تعالی حکمرانی در پرتو تحول کانون‌های ارزیابی و توسعه»، دبیر علمی کمیته حکمرانی عمومی در «همایش ملی حکمرانی دانش‌مبنا؛ حکمرانی سرزمینی»، داوری مقاله‌های فصلنامه‌های گوناگون، تدریس در دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه تهران و راهنمایی، مشاوره و داوری پایان‌نامه‌ها از دیگر سوابق ایشان است. ایشان هم‌اکنون، استادیار بخش حکمرانی عمومی و اداری دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران هستند.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی سلامت و رفاه

دکتر سمیه رباط میلی

ایمیل:  robatmili.s@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر سمیه رباط میلی دانش‌آموخته دکتری روانشناسی از دانشگاه علامه طباطبائی است. ایشان فرصت مطالعاتی دورۀ دکتری را در دپارتمان علوم اعصاب شناختیِ دانشگاه بولونیای ایتالیا در سال 1393 سپری کرد. او مقام سوم المپیاد ریاضیِ منطقه‌ای در دوران دبیرستان را کسب کرده و در سال 1394 نیز به عنوان مدرس برتر دوره‌های پیشگیری از اعتیاد کلینیک دانشگاه تهران انتخاب شدند. وی از زمان دانشجویی دوره دکتری تاکنون مشغول به تدریس در دانشگاه بوده است. رسالۀ دکتری ایشان در زمینۀ علوم اعصاب شناختی و بازتوانی شناختی بوده است. مطالعات و تحقیقات و زمینه فعالیت ایشان در رویکردهای گوناگون روانشناسی و بیشتر معنادرمانی و شناختی بوده است. دکتر رباط میلی تاکنون راهنمایی و مشاورۀ بالغ بر 200 پایان‌نامه ارشد و دکتری را عهده‌دار بوده‌اند و هم‌اکنون نیز داور چندین مجله معتبر ملی و بین‌المللی هستند. چاپ 29 مقالۀ علمی-پژوهشی، چهار مقاله آی اس آی، 24 مقالۀ همایش و ترجمۀ 7 کتاب تخصصی در کارنامۀ ایشان به چشم می‌خورد. همچنین ایشان مجری اصلی هفت طرح پژوهشی بوده‌اند. در حال حاضر ایشان بعنوان استادیار بخش حکمرانی سلامت و رفاه دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران مشغول به فعالیت هستند.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی آب و کشاورزی

دکتر احمد رادمهر

ایمیل:  aradmehr@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر احمد رادمهر استادیار دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران، دانش‌آموخته رشته علوم و مهندسی آب گرایش منابع آب از دانشگاه تهران است. او برگزیده ممتاز مقطع دکتری دانشگاه تهران و رتبه اول کنکور مقطع کارشناسی ارشد در کشور، با بیش از 15 سال تجربه عملی در زمینه مدیریت و مهندسی سیستم‌های منابع آب و محیط زیست است. ایشان مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته منابع آب از دانشگاه تهران دریافت کردند. از جمله دغدغه‌های او در حوزه‌ منابع آب توجه به انجام تحقیقات کاربردی مرتبط با منابع و مسائل آب کشور بوده که در همین راستا، رساله دکتری ایشان با توجه به ضرورت و ضعف انجام تحقیقات کاربردی در حوزه حکمرانی آب در مقیاس محلی، با عنوان ارائه چارچوب مفهومی و تحلیلی راهبردهای توسعه پایدار مدیریت آب کشاورزی، تعریف شد و با درجه عالی از آن دفاع نمودند. موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد ایشان نیز در زمینه توسعه سامانه‌های پشتیبان تصمیم‌گیری مکانی به منظور مدیریت سیلاب شهری در قالب یک پروژه تحقیقاتی به کارفرمایی شرکت مدیریت منابع آب ایران به انجام رسید و با درجه عالی از آن دفاع نمودند. ایشان دارای مقالات متعدد در مجلات معتبر ملی و بین‌المللی (با درجه و اعتبار Q1) از جمله NATURE  ،ASCE  و SPRINGER می‌باشد. حوزه‌های مطالعاتی و زمینه‌های پژوهشی ایشان، حکمرانی مشارکتی آب، بهینه‌سازی و شبیه‌سازی سیستم‌های منابع آب و محیط زیست، روش‌های حل اختلاف و انتخاب اجتماعی، سیستم‌های پشتیبان تصمیم‌گیری، توسعه پایدار و سیاست‌گذاری محیط زیست می‌باشد. دکتر رادمهر دارای تجارب عملی و اجرایی در حوزه صنعت آب کشور بوده به نحوی که مدیریت و راهبری پروژه‌های مدیریت منابع آب در مقیاس ملی و همچنین سابقه فعالیت بین‌المللی با بانک‌های توسعه از جمله بانک جهانی از سوابق عملی و اجرایی ایشان می‌باشد.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی اقتصادی و بازرگانی

دکتر علی رستمیان

ایمیل:  rostamiaan@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر علی رستمیان، دانش‌آموخته‌ی دکترای کارآفرینی از دانشگاه تهران است. او مدرک کارشناسی اقتصاد صنعتی را از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناسی ارشد اقتصاد نظری را از دانشگاه تهران و دانشگاه سایمون فریزر اخذ کرده است. دکتر رستمیان، پس از چند سال فعالیت در صنعت در بخش خصوصی، وارد دوره‌ی دکترای کارآفرینی دانشگاه تهران شد و از رساله‌ دکتری خود با عنوان "مفهوم‌پردازی انتقادی هویت کارآفرینانه" دفاع کرد. مطالعات و پژوهش‌های داخلی و خارجی او عمدتاً پیرامون بن‌مایه‌هایی نظیر "نظریه‌های اقتصادی دگراندیش"، "روش‌شناسی علم اقتصاد"، "تاریخ اندیشه‌های اقتصادی"، "نظریه‌های نهادی"، "مطالعات توسعه"، و "مطالعات انتقادی کارآفرینی" متمرکز بوده است. او در کنار این حوزه‌های آکادمیک، به فلسفه‌ی قاره‌ای، نظریه‌ی اجتماعی و مطالعات روان‌کاوی نیز علاقه‌مند است و در این زمینه‌ها تألیف‌هایی نیز داشته است. ایشان هم‌اکنون استادیار بخش حکمرانی اقتصادی و بازرگانی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش آینده‌ پژوهی

دکتر احد رضایان قیه باشی

ایمیل:  ahad.rezayan@ut.ac.ir 
تلفن تماس:

دکتر احد رضایان قیه باشی، دانش‌آموخته دکتری آینده‌پژوهی دانشگاه تهران و مدیر علمی دوره‌های آینده‌نگاری استراتژیک (دوره‌های DBA مدیریت کسب و کار) در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران است. در حال حاضر چندین مقاله، کتاب، پروژه و گزارش پژوهشی در زمینه‌های مرتبط با کسب و کار، آینده‌پژوهی، تصمیم‌گیری، محیط‌زیست، سیاست و آب و انرژی تألیف و ترجمه کرده است. ایشان علاقمند به توسعه همکاری بین دانشگاه با صنعت و جامعه است و با بخش‌های گوناگون تولیدی و خدماتی در قالب خدمات مشاوره‌ای، معرفی دانشجویان برای دوره‌های کارورزی، آشنایی با صنایع و کسب‌ و کارها همکاری می‌کند. گسترش ارتباطات و شبکه‌سازی دانشی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی داخلی و خارجی یکی دیگر از علاقمندی‌ها و زمینه‌های کاری ایشان است. او در حال حاضر استادیار بخش آینده‌پژوهی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی فرهنگ و خانواده

دکتر مصطفی زمانیان

ایمیل:  zamanyan@ut.ac.ir
تلفن تماس:
دکتر مصطفی زمانیان، دانش‌آموخته دکترای مدیریت با گرایش تصمیم‌گیری و خط‌مشی گذاری عمومی از دانشگاه تهران است. موضوع رساله او طراحی راهبردهای مناسب در مواجهه با شکست‌های خط‌مشی گذاری است که در سال ۱۳۹۶ با درجه‌ عالی موفق به دفاع گردید.
او از سال ۱۳۸۳ فعالیت در سطوح و موضوعات گوناگون برنامه ریزی استراتژیک سازمانی و سیاستگذاری ملی را در کارنامه خود دارد. یکی از اصلی ترین دغدغه های ایشان شکل دهی به نظام ملی اندیشگاهی و شبکه مشاوره سیاستی بخشی در حوزه های مختلفی همچون: انرژی،‌ فرهنگ، وقف و امور اجتماعی و نیز صنایع دریایی بوده است.
حوزه های پژوهشی ایشان عبارتند از:
- تحلیل نگاشت نهادی
- تنظیم گری
- نظام های مشاوره سیاستی
- تدوین اسناد ملی توسعه
- بخش اجتماعی و سازمان های داوطلبانه
ایشان هم‌اکنون، استادیار بخش حکمرانی فرهنگ و خانواده دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.
مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی فرهنگ و خانواده

دکتر فاطمه زین‌الدینی

ایمیل:  Zeynodini@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر فاطمه زین‌الدینی، دانش آموخته دکتری رشته حقوق از دانشگاه مونترال کانادا می‌باشد. ایشان پس از دریافت مدرک کارشناسی حقوق و کارشناسی ارشد حقوق بشر از دانشکده حقوق دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد دوم خود را از دانشکده حقوق دانشگاه مونترال در رشته حقوق تجارت بین الملل دریافت کرد و در دوره دکتری در همان دانشگاه به بررسی نظام خانواده از نگاه حقوق تطبیقی پرداخت. وی پس از بازگشت به ایران، با دریافت جایزه پسادکتری از بنیاد ملی نخبگان، موفق به گذراندن دوره پسادکتری در پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی گردید. با ادامه‌ی پژوهش و تدریس در حوزه حقوق خانواده و زنان، وی موفق به نوشتن مقالات متعدد علمی داخلی و بین المللی گردید و با کسب موفقیت در طرح استادیاران جوان بنیاد ملی نخبگان، در دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران در بخش حکمرانی خانواده شروع به فعالیت علمی به عنوان عضو هیأت علمی این دانشکده نمود. حوزه‌های مطالعاتی و زمینه‌های پژوهشی ایشان، شامل حکمرانی فرهنگی- اجتماعی، حکمرانی خانواده محور، حقوق زنان و خانواده و حکمرانی و قانون می‌باشد. وی با شرکت در کنفرانس‌های متعدد بین‌المللی در حوزه خانواده و گذراندن دوره‌های مطالعاتی بین‌المللی مانند فرصت مطالعاتی در مؤسسه تحقیقاتی ماکس پلانک آلمان خود را در معرض آخرین تحولات در زمینه‌ی حقوق خانواده و مسائل مربوط به آن قرار داده است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی عمومی و اداری

دکتر عطیه سرابی جماب

ایمیل:  a.sarabi@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر عطیه سرابی جماب، دانش‌‌آموخته دکتری برق گرایش کنترل و مدل‌سازی سیستم‌های پیچیده از دانشگاه تهران به صورت مشترک با دانشکده ریاضی و آمار دانشگاه Ludwig Maximilian آلمان است. رساله دکتری او در زمینه «تصمیم‌گیری تحلیلی و نظری در شرایط عدم قطعیت» است و در طول دوره دکتری خود، دانش عمیقی در چندین زمینه‌ی مرتبط با علوم اعصاب شناختی کسب کرده‌اند. پس از دوره دکترا برای پسادکتری به پژوهشکده علوم شناختی IPM پیوستند و فعالیت خود را در زمینه مدل‍سازی رفتاری و عصب شناختی تصمیم‌گیری در شرایط فردی و اجتماعی آغاز کردند. ایشان به دلیل تحصیل در رشته مهندسی برق در دوره دکتری و فعالیت‌های پژوهشی در علوم شناختی در دوره پسادکتری و پسادکتری ارشد، با مبانی علوم شناختی، شناخت اجتماعی، تحلیل‌های آماری، مدلسازی رفتاری، یادگیری و هوش مصنوعی آشنا هستند. همچنین، تدریس در دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ایران و دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران در سوابق ایشان دیده می‌شود. ایشان هم‌اکنون استادیار بخش حکمرانی عمومی و اداری دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران هستند.

مشاهده رزومه
استادیار

دکتر سعید سمیعی

ایمیل:
تلفن تماس:
دکتر سعید سمیعی، دانش آموخته دانشگاه تهران در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و دکتری آینده پژوهی هستند. رساله دکتری ایشان در رشته آینده پژوهی با عنوان «تبیین پدیده غافلگیری با استفاده از مفهوم قصدمندی» با استفاده از رویکردی میان رشته ای و چندسطحی در شناخت پدیده غافلگیری در دانشکده مدیریت با درجه عالی دفاع شد. وی با نگاهی مسأله محور و استفاده از رویکردهای کمی و کیفی پژوهش و مفاهیم علوم اجتماعی محاسباتی، پروژه های متعددی را برای مراکز تصمیم گیری کشور تهیه و تدوین کرده است. دکتر سمیعی از سال 1397 تاکنون، دروسی مانند روش‌شناسی پژوهش، آمار مدیریتی، روش‌های آینده‌پژوهی، بودجه و نیز اقتصاد خرد و کلان برای دانشجویان مدیریت را در دانشگاه تهران تدریس کرده‌اند. ایشان هم‌اکنون استادیار گروه آینده‌پژوهی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران هستند.
مشاهده رزومه
استاد تمام گروه حکمرانی کشاورزی، آب و انرژی

دکتر محمدشریف شریف زاده

ایمیل: m.sharifzade@ut.ac.ir
تلفن تماس:
دکتر محمدشریف شریف‌زاده، دانش‌آموخته دکتری ترویج و آموزش کشاورزی از دانشگاه تهران است. او مدرک کارشناسی مهندسی کشاورزی گرایش ترویج و آموزش کشاورزی را از دانشگاه شیراز و کارشناسی ارشد و دکتری همین رشته گرایش را از دانشگاه تهران اخذ کرده است. تمرکز پژوهشی ایشان در دوره دکتری بر سازوکارهای تحقیق و توسعه و ساماندهی نظام تحقیقات کشاورزی ایران بوده است. از سال ۱۳۸۶ به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان مشغول به فعالیت بوده و و برای دوره هشت‌ساله مدیریت مرکز کارآفرینی و سپس، مدیریت مرکز نوآوری آن دانشگاه را علاوه بر عضویت در مجامع متعدد دانشگاهی نظیر شورای پژوهشی و نشر دانشگاه عهده‌دار بوده است. علاوه بر حیطه‌های موضوعی نوآوری، فناوری و آموزش عالی کشاورزی که به صورت بین‌رشته‌ای دنبال نموده است، برای بیش از ۱۵ سال به تدریس و پژوهش درباره موضوعات مرتبط با کارآفرینی و کسب‌وکار روستایی و کشاورزی پرداخته است. یکی از دستاوردهای حرفه دانشگاهی ایشان، فرآیندنگاشت‌هایی نظیر تدوین اسناد برنامه راهبردی توسعه دانشگاهی، نخستین سند دانشگاه کارآفرین در کشاورزی و منابع طبیعی، آیین‌نامه ترویج دانشگاهی و اخیراَ برنامه راهبردی جذب دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه بوده است. مسئله‌شناسی و پیگیری به منظور حل مسایل اجتماعی منجر به انجام ده‌ها طرح پژوهشی قراردادی با بخش خصوصی و دولتی شده است که بعضاَ در سطح ملی و استانی مورد تقدیر قرار گرفته است. علاوه بر انتشار مقالات علمی پژوهشی در فصلنامه‌های معتبر بین المللی از جمله با نمایه‌های ISI، JCR- Q1، Scopus- Q1 و JCR  فصلنامه‌های علمی پژوهشی معتبر داخلی (بالغ بر ۲۰۰ مقاله)، تدوین و انتشار حدود ۴۳ مدخل در دانشنامه‌های کارآفرینی، تعاون و آموزش‌های علمی کاربردی، انتشار بیش از ۵۰ مقاله علمی ترویجی در نشریات داخلی، ارایه قریب به ۱۹۰ مقاله در همایش‌های علمی منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی، تدوین و انتشار ۱۲ کتاب دانشگاهی (شامل دو کتاب برگزیده شایسته تقدیر کتاب سال جمهوری اسلامی)، راهنمایی و مشاوره  قریب به ۱۰۰ پایان‌نامه و رساله در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، طراحی، اجرا و تدوین گزارش قریب به ۴۰ طرح پژوهشی دانشگاهی و عضویت در هیات تحریریه چندین فصلنامه معتبر داخلی و مدیرمسئولی و ارتقای فصلنامه نشریه کارآفرینی و توسعه کشاورزی به رتبه آ همت گماشته‌اند. همکاری فعال با انجمن ترویج و آموزش کشاورزی ایران و عضویت فعال در کارگروه گسترش آموزش عالی و عضویت مستمر در کمیته علمی کارگروه‌های تخصصی و همایش‌های علمی ملی در راستای ترویج اجتماعی علم از دیگر عرصه‌های نقش‌آفرینی دکتر شریف‌زاده به شمار می‌رود.
مشاهده رزومه
استاد تمام بخش حکمرانی آب و کشاورزی

دکتر مهدی ضرغامی

ایمیل:  zarghaami@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر مهدی ضرغامی دانش‌آموخته دکتری مهندسی عمران در گرایش مدیریت منابع آب از دانشگاه صنعتی شریف هستند. ایشان مدرک کارشناسی مهندسی عمران را از دانشگاه صنعتی شریف در سال 1377 و کارشناسی ارشد مهندسی سیستم‌های اقتصادی اجتماعی را از مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی در سال 1380 اخذ کردند. وی با دانشگاه‌های آریزونا، تافتز و ام آی تی در زمینه تصمیم گیری و دیپلماسی آب همکاری تحقیقاتی داشته و تا سال 1401 استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز بوده و از سال 1402 به دانشگاه تهران انتقال یافتند و هیأت علمی گروه حکمرانی آب دانشکده حکمرانی شدند. ایشان در تأسیس پژوهشکده محیط زیست دانشگاه تبریز، سازمان مردم نهاد اتاق گفتمان آب آذربایجان و انجمن دیپلماسی آب، همکاری داشتند. در سال 1398 مسئول دبیرخانه شورای عالی آب در وزارت نیرو بوده، سپس با پژوهشکده انرژی، آب و محیط زیست، پژوهشکده سیاست گذاری دانشگاه صنعتی شریف و در حال حاضر با بنیاد ملی نخبگان همکاری دارند. دکتر ضرغامی، همچنین سردبیر مجله تحقیقات منابع آب ایران و قائم مقام آزمایشگاه حکمرانی دانشگاه تهران هستند.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی فرهنگ و خانواده

دکتر محمد اسماعیل عبداللهی

ایمیل:   m.e.abdollahi@ut.ac.ir
تلفن تماس:
دکتر محمداسماعیل عبداللّهی، دانش‌آموخته دکتری رشته تصوّف و عرفان اسلامی از دانشگاه، سطح 4 رشته کلام اسلامی و دارای اجتهاد فقه و اصول از حوزه علمیه قم است. موضوع رساله دکتری ایشان «نگرش سیستمی به عرفان اجتماعی اسلام با تأکید بر اندیشه عرفانی امام خمینی ره» است که با درجه عالی دفاع گردید. ایشان دارنده مدال طلای پژوهش و فناوری، عنوان طلبه موفق کشور، رتبه ممتاز آموزشی در دوره های تحصیلی در حوزه و دانشگاه، سابقه 20 سال تدریس در مراکز حوزوی و دانشگاهی، سابقه 18 سال فعالیت اجرایی در مراکز علمی، کسب 5 عنوان پژوهشگر برگزیده ملی ایران، 14 عنوان پژوهشگر برگزیده استانی و حوزوی، تأسیس و راه‌اندازی چند مرکز علمی را دارا می‌باشد. وی 30 مقاله علمی پژوهشی، 10 کتاب تخصصی در زمینه حکمرانی و الهیات اجتماعی اسلام، اجازات مکتوب علمی از علمای حوزه و اجازه نامه‌هایی در تحقیق و تدریس در علوم عالی عرفانی و عقلی را از علمای عارف و فیلسوف معاصر دارد. شایان ذکر است کتاب‌های «سایبان خودساخته عرفان مدرن»، «پژوهشی جامع در تصوف فرقه ای» از ایشان در چند نوبت منتشر شده است. «نور ایمان و عقل در حکمرانی» که به طرح ریزی استراتژیک به منظور تاسیس و توسعه مدارس حکمرانی در ایران می پردازد از جمله جدیدترین آثار ایشان است. ایشان هم‌اکنون استادیار گروه حکمرانی فرهنگ و خانواده دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.
مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی توسعه و پایداری

دکتر سجاد عبدی

ایمیل:  sajjadabdi@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر سجاد عبدی، دانش‌آموخته دکتری اقتصاد مالی و بخش عمومی از دانشگاه تهران است. سوابق حرفه‌ای ایشان شامل یازده سال فعالیت در حوزه پژوهش‌های کاربردی اقتصادی بوده است. ایشان سابقه همکاری در حوزه سیاستگذاری اقتصادی با مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، کمیسیون اقتصادی هیئت دولت و سازمان برنامه و بودجه کشور را در کارنامه خویش دارد. همچنین، ایشان به مدت پنج سال مدیر اندیشکده سیاستگذاری اقتصادی تهران بوده‌اند و اکنون قائم مقام اندیشکده حکمرانی دانشگاه تهران هستند. حوزه پژوهش دکتر عبدی بر مطالعات توسعه پایدار، اقتصاد بخش عمومی و مالی متمرکز است. به طور خاص، حوزه اقتصاد آموزش در پژوهش‌های ایشان نقش پررنگی دارد. وی هم‌اکنون استادیار اقتصاد بخش حکمرانی توسعه و پایداری دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی سرزمین و امنیت

دکتر مجید غلامی

ایمیل:  majidgholami@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر مجید غلامی دانش‌آموخته دکتری جغرافیای سیاسی و ژئوپلتیک گرایش جنوب غرب آسیا از دانشگاه تهران است. موضوع رساله دکتری ایشان، ارائه الگوی راهبردی جمهوری اسلامی ایران در قبال سازمان پیمان آتلانتیک شمال (ناتو) بوده است. او دارای دو مدرک کارشناسی علوم سیاسی و حقوق است و مقطع کارشناسی ارشد را در رشته روابط بین‌الملل گذرانده است. حوزه مطالعاتی ایشان قدرت ملی و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، حکمرانی ملی و جهانی، سازماندهی سیاسی فضا، توزیع فضایی قدرت، امنیت در منطقه غرب آسیا و رژیم‌های منطقه‌ای و جهانی است. او هم‌اکنون‌، استادیار بخش حکمرانی سرزمین و امنیت دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش آینده پژوهی

دکتر آرمین فیروزپور

ایمیل:  a.firoozpour@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر آرمین فیروزپور دانش آموخته آینده‌پژوهی از دانشگاه تهران و رتبه یک کنکور دکتری تخصصی در سال 1392 هستند. موضوع رساله ایشان تصویرپردازی سناریو مبنا از آینده‌های جایگزین شهر تهران در حوزه مدیریت و حکمرانی شهری بوده است؛ از جمله مهم‌ترین حوزه‌های مطالعاتی و زمینه‌های پژوهشی وی می‌توان به آینده‌پژوهی، آینده‌نگاری راهبردی، تصویرپردازی درباره آینده، سناریوپردازی از آینده‌های جایگزین، مطالعات شهری، مدیریت بحران و موضوعات مرتبط با حکمرانی اشاره کرد. چاپ بیش از ده مقاله علمی ملی و بین‌المللی و انجام پروژه‌های مطالعاتی متعدد در حوزه‌های ذکرشده، بخشی از دستاوردهای علمی ایشان است. مقاله آینده‌های جایگزین شهر تهران با بهره‌گیری از رویکرد سناریو مبنا و ترجمه کتاب تفکر درباره آینده: رهنمودهایی درباره آینده‌نگاری راهبردی نمونه‌ای از آثار دکتر فیروزپور است. ایشان هم‌اکنون، استادیار بخش آینده پژوهی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی نوآوری و فناوری

دکتر محمدمهدی قائمی‌ نیا

ایمیل:  m.ghaeminia@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر محمد مهدی قائمی نیا دانش آموخته دکتری و پسادکتری سیاستگذاری علم و فناوری از دانشگاه صنعتی دلفت هلند است. او مدرک MBA را از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرده و پژوهش‌های تخصصی خود را با تمرکز بر پرورش مهندسان آینده با توجه به رشد روزافزون و روندهای پیچیده فناوری پیش برده و در مقطع پسادکتری نیز مقولۀ تحلیل زیست‌بوم‌های نوآوری در کشورهای گوناگون جهان را مورد مطالعه قرار داده است. دکتر قائمی نیا، طی سال‌های پس از تحصیل به عنوان مشاور نوآوری با شرکت‌های متعدد بین‌المللی همکاری داشته و به طور ویژه در زمینۀ طراحی مدل‌های نوآوری و تحول دیجیتال، پروژه‌های متعددی را در کشورهای مختلف انجام داده است. ایشان حاصل مطالعات دورۀ دکتری خود را در قالب مقالات متعددی در نشریات معتبر بین‌المللی به چاپ رسانیده است. او پس از بازگشت به کشور، به همکاری در قالب مشاور با شرکت‌هایی همچون ایرانسل، همراه اول و گلرنگ در زمینۀ طراحی مدل‌های نوآوری و تحول دیجیتال پرداخته و هم‌اکنون نیز به عنوان استادیار بخش حکمرانی نوآوری و فناوری دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران به پژوهش و تدریس دروسی همچون «نوآوری و فناوری‌های دیجیتال»، «اقتصاد نوآوری» و «مدل‌های کسب‌وکار دیجیتال» اشتغال دارند.

مشاهده رزومه
استادیار

دکتر معصومه کاظمی

ایمیل:
تلفن تماس:
دکتر معصومه کاظمی، دانش آموخته دانشگاه تهران در تمامی مقاطع تحصیلی هستند. رساله دکتری ایشان در رشته آینده پژوهی با عنوان «طراحی مدل آینده نگاری شرکتی با تاکید بر قابلیت های پویا در صنعت داروسازی» با درجه عالی در دانشکده مدیریت دفاع شد. دکتر کاظمی از سال 1388 در دانشگاه های مختلف مشغول به تدریس دروسی مانند مدیریت استراتژیک، مدیریت منابع انسانی، تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم هستند. حوزه مطالعاتی وی در آینده پژوهی با تمرکز بر مسائل اجتماعی همچون امید اجتماعی، تصاویر آینده، مهاجرت و ... است. ایشان هم‌اکنون استادیار گروه آینده‌پژوهی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران هستند.
مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی انرژی و اقلیم

دکتر ریحانه لونی

ایمیل:  rloni@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر ریحانه لونی، دانش‌آموخته دکترای مهندسی مکانیک بیوسیستم گرایش انرژی‌های تجدیدپذیر از دانشگاه محقق اردبیلی می باشد. او برگزیده جایزه‌‌ شهید دکتر شهریاری و جایزه‌‌ شهید دکتر چمرانِ بنیاد ملی نخبگان است که موفق به گذراندن دو دوره پسادکتری در دانشگاه‌ صنعتی ‌شریف و سه دوره پسادکتری در دانشگاه تربیت‌‌‌ مدرس شده‌اند. وی به‌عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه تربیت‌ مدرس در دوره پسادکتری برگزیده شده و رساله ایشان نیز در مقطع دکتری، به عنوان رساله برتر معرفی شده است. چاپ 46 مقاله ISI در مجلات معتبر بین‌المللی از دیگر دستاوردهای وی است که 13 مورد از آن‌ها دارای IF بالای 10 می‌باشند. شاخص h ایشان در سال 2024 در Scopus و Google scholar به ترتیب 24 و 28 می‌باشد. دکتر لونی همکاری‌های بین‌المللی متعددی با دانشگاه‌های کشورهای یونان، فرانسه، آفریقای جنوبی، چین، انگلیس و مالزی داشته است. در کارنامه ایشان انجام طرح‌های گوناگون دانشگاهی، ثبت اختراعات و داوری مجلات معتبر بین‌المللی به چشم می‌خورد. زمینه اصلی پژوهشی ایشان، حکمرانی مطلوب انرژی، بررسی عددی و آزمایشگاهی عملکرد سیستم‌های تجدیدپذیر، کاربرد نانوسیال‌ها جهت بهبود عملکرد، کاربرد سیستم‌های ORC جهت تولید توان و توسعه پروژه‌های هاب انرژی می‌باشد. ایشان هم‌اکنون استادیار بخش حکمرانی انرژی و اقلیم دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی عمومی و اداری

دکتر بهاره ماه بانویی

ایمیل:  b.mahbanooi@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر بهاره ماه بانوئی، دانش‌آموخته دکتری مدیریت رفتار سازمانی از دانشگاه تهران است. ایشان دارای مقالات متعدد آی اس آی، علمی پژوهشی و همایشی بین‌المللی و ملی است. موضوع رساله دکتری او طراحی مدل اخلاق سازمانی فضیلت محور در بیمارستان‌های علوم پزشکی و خدمات درمانی دانشگاه تهران است. زمینه مطالعاتی ایشان، ارزشیابی عملکرد دوره‌ای حکمرانی، حکمرانی و فناوری، اخلاق و حکمرانی، حکمرانی منابع انسانی و ارزیابی و توسعه و مدل‌های شایستگی حکمرانان است. ایشان دارای دو جلد کتاب در زمینه ارزشیابی عملکرد می‌باشد، که یکی از آنها برنده جایزه کتاب سال دانشگاهی انتشارات سمت شده است. دکتر ماه بانویی برگزار کننده چندین کارگاه تخصصی در سازمان‌ها بوده و به عنوان مشاور سازمانی در حوزه مدیریت منابع انسانی همکاری دارد. داوری در مجله آی اس آی «توسعه مسیر شغلی بین‌المللی» در کارنامه ایشان نیز به چشم می‌خورد. راهنمایی، مشاوره و داوری پایان‌نامه‌های دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌ها از دیگر فعالیت‌های او است. ایشان هم‌اکنون استادیار بخش حکمرانی عمومی و اداری دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی آموزش

دکتر ابراهیم مزاری

ایمیل:  mazari.ebrahim@ut.ac.ir
شماره تماس:

دکتر ابراهیم مزاری، دانش‌آموخته دکتری مدیریت آموزش عالی دانشگاه تهران است. ایشان پژوهشگر شایسته تقدیر کشور و حائز مقام دوم کشوری در نظام آموزش عمومی است. موضوع رساله دکتری و پسادکتری وی، خودتوسعه ای رهبران دانشگاهی مبتنی بر علوم شناختی و علوم اعصاب است. زمینه مطالعاتی ایشان، حکمرانی آموزش (آموزش عالی، آموزش عمومی، آموزش سازمانی و آموزش شهروندی)، حکمرانی منابع انسانی و حکمرانی عصب-شناختی است. ایشان پنج سال مؤلف و پژوهشگر برتر در نظام آموزش عمومی بوده و دارای بیش از 18 جلد کتاب می‌باشد. علاوه بر آن، نگارش بیش از 50 مقاله علمی ملی و بین‌المللی در کارنامه ایشان وجود دارد و در بیش از 23 طرح پژوهشی مجری و همکار اصلی طرح بوده‌اند. دکتر مزاری برگزار کننده بیش از 100 کارگاه تخصصی در سازمان‌ها بوده و به عنوان مشاور سازمانی در حوزه مدیریت منابع انسانی و به ویژه توسعه و بهسازی با سازمان‌های ملی، محلی و منطقه‌ای همکاری دارد. داوری و ارزیابی جشنواره‌های ملی و بین‌المللی از جمله جشنواره فارابی، داوری مجلات علمی دانشگاهی، راهنمایی، مشاوره و داوری پایان‌نامه‌های دانش‌جویی و طراحی سؤالات استخدامی و سنجشی نیز در کارنامه ایشان وجود دارد. از جمله آثار ایشان می‌توان به کتاب های توسعه منابع انسانی، خودتوسعه‌ای رهبران سازمانی و خودتوسعه‌ای رهبران دانشگاهی اشاره کرد که اخیرا با کتاب خودتوسعه‌ای؛ راهنمای عمل توسعه مدیران و رهبران، تداوم یافته است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی اقتصادی و بازرگانی

دکتر علیرضا نفیسی

ایمیل:  ar.nafisi@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر علیرضا نفیسی، دانش‌آموخته دکتری مدیریت توسعه از دانشگاه تهران است. او مدرک کارشناسی مهندسی صنایع را از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کارشناسی ارشد مدیریت با گرایش رفتار و توسعه سازمانی را از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرده است. سوابق حرفه‌ای ایشان شامل دوازده سال فعالیت در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه سیاست‌گذاری علم و فرهنگ و هشت سال همکاری با نهاد مردمی رسالت در پروژه‌های تحول سازمانی و اشتغال و توسعه روستایی به‌عنوان پژوهشگر اجتماعی بوده است. رساله دکتری ایشان، مطالعه پنج نمونه متنوع توسعه محلی اجتماع‌محور در ایران و استخراج بینش‌هایی در این رابطه است. مطالعات و تحقیقات داخلی و خارجی ایشان نیز عمدتاً بر «مطالعات توسعه»، «تغییرات اجتماعی» و «ساختار حکمرانی» متمرکز بوده که در این راستا می‌توان به دوره فرصت مطالعاتی در مؤسسه مطالعات اجتماعی دانشگاه اراسموس روتردام هلند و پژوهشگر پسادکتری در پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف اشاره کرد. دکتر نفیسی همچنین به تألیفات، برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌ها، تولید محصولات رسانه‌ای و اجرای پروژه‌های کاربردی شواهدمحور در دستگاه‌های گوناگون حاکمیتی، سمن‌ها و بخش خصوصی پرداخته است.

مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی توسعه و پایداری

دکتر نیلوفر هاشمی

ایمیل: niliparak@gmail.com
تلفن تماس:
دکتر نیلوفر هاشمی، رتبه اول ورودی دکتری جامعه‌شناسی سیاسی با عنوان رساله "گفتمان‌های توسعه و محیط زیست در ایران پس از انقلاب اسلامی: در جستجوی تاب آوری" است که با درجه عالي دفاع گردید. او دانش‌آموخته مدرسه سمپاد (سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) و دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران و علامه‌ طباطبایی (ره) است. همچنین دوره فرصت مطالعاتی خود را با تمرکز بر "مطالعات تعارض" در دانشکده جامعه‌شناسی و انسان‌شناسی دانشگاه بریتیش کلمبیا (UBC) گذرانده است. "اکوتوریسم و توسعه پایدار روستایی" موضوع مورد مطالعه او در دوره کارشناسی ارشد برنامه ریزی اجتماعی دانشگاه تهران بوده است که در این مقطع، رتبه دوم فارغ التحصیلان كارشناسي ارشد را نیز کسب کرده است. تألیف کتاب "توسعه مشارکت اجتماعی شهروندان در تهران"، ترجمه کتاب "مسائل مخاطره¬آمیز، آشفتگی‌های اجتماعی"، داوری در مجلات Q1، تألیف مقالات متنوع ISI در زمینه محیط‌زیست، توسعه، جامعه شناسی سیاسی، داده کاوی و علوم اجتماعی محاسباتی در کارنامه علمی او دیده می‌شود. او علاوه بر کسب جوایز گوناگون از بنیاد ملی نخبگان، مشاور مدیرکل سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پژوهشكده فناوري ارتباطات پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده است. دکتر هاشمی هم اکنون مدیر بخش حکمرانی توسعه‌ و پایداری، مدیر مرکز گفتگو و حل تعارضات و مسئول راهبری تدوین و بازبینی رشته¬های دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.
مشاهده رزومه
استادیار بخش حکمرانی سلامت و رفاه

دکتر سامان یوسف‌ وند

ایمیل:  samanyousefvand@ut.ac.ir
تلفن تماس:

دکتر سامان یوسف وند، دانش‌آموخته دکترای جامعه شناسی از دانشگاه تهران است. پایان نامه کارشناسی ارشد او با موضوع «بررسی رابطه خرده فرهنگ‌های محلی با توسعه مشارکتی» و رساله دکتری ایشان با موضوع «پدیدارشناسی مداخلات توسعه‌ای در اجتماعات محلی» دفاع گردیده است. دکتر یوسف وند همچنین، مؤلف کتاب‌های «معمای فقر و توسعه: از شعبده‌بازی تا واقع‌گرایی» و «طبیعت بحرانی و جامعه در معرض تهدید» نیز هستند و اکنون کتاب «حکمرانی اجتماعی» را در مرحله انتشار دارند. سابقه ده ساله خط‌مشی پژوهی در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی را دارند و پروژه‌های کلان حکمرانی اجتماعی را انجام داده‌اند. از وی مقالات و گزارش‌های خط‌مشی پژوهی متعددی در زمینه مسائل اجتماعی ایران منتشر شده است و هم‌اکنون در حال تدوین کتاب روش‌های حل مسائل حکمرانی هستند. در حال حاضر او استادیار بخش حکمرانی سلامت و رفاه دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.

مشاهده رزومه
استادیار

دکتر مسعود یوسفی

ایمیل: Masoudyousefi.biology@gmail.com
تلفن تماس:
دکتر مسعود یوسفی دانش‌آموخته دکتری محیط زیست در گرایش تنوع زیستی از دانشگاه تهران هستند. زمینه پژوهشی ایشان مطالعه تنوع زیستی، نقشه سازی خدمات اکوسیستمی و سنجش اثرات تغییرات اقلیمی و تغییرات کاربری اراضی بر تنوع زیستی و مناطق حفاظت شده است. انجام مطالعات کاربردی جهت نیل به حکمرانی پایدار تنوع زیستی و محیط زیست بخش مهمی از تحقیقات ایشان است. دکتر یوسفی در پژوهش‌های خود از رویکردهای متفاوت اما تکمیل کننده یعنی آنالیزهای کامپیوتری و ژنتیکی و همچنین پژوهش‌های میدانی استفاده می‌کند. او با همکاری پژوهشگران دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی کشورهای گوناگونی مانند ایران، سوئیس، آلمان، فرانسه، پرتغال، دانمارک، هلند، انگلیس و استرالیا تاکنون بیش از 110 مقاله پژوهشی و مروری در ژورنال‌های معتبر ملی و بین المللی در زمینه تنوع زیستی منتشر کرده است. اجرا و همکاری در اجرای 31 طرح پژوهشی ملی و بین‌المللی در زمينه‌های محیط زیست، تنوع زیستی، تغییرات اقلیمی و مناطق حفاظت شده از جمله سوابق ایشان است. او هم‌اکنون استادیار بخش حکمرانی کشاورزی، آب و محیط‌زیست دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران است.
مشاهده رزومه